Trainingen

Steasy geeft freestyle skitrainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar ski niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle skiën. Indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle skiën te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers(schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is.  De vaste trainingslocaties voor het freestyle skiën zijn Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam.

Nick Dijkstra Steasy Freestyle ski freeski

Freestyle ski training

De Steasy trainingen zijn gericht op het verbeteren van freestyle ski skills. Het freestyle skiën -ook wel freeski genoemd- bestaat uit verschillende disciplines.

Het railen, het springen over kickers en het riden van de halfpipe. Deze disciplines kunnen op basic niveau zeer goed getraind worden op de Nederlandse ski banen. Vooral het railen verleend zich hier erg goed voor. Maar ook kicker springen kan zeer goed getraind en geoefend worden in Nederland. Steasy heeft als vaste thuisbasis Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam, waar permanent een funpark staat om te trainen.

De freestyle ski lessen zijn voor alle niveaus. Vind je het leuk om de basis van het freestyle skiën te leren of wil je in de top van Nederland mee doen? Dan kan je bij Steasy terecht. 

Lees meer ›

schuimbak

Trampoline training

Naast Freestyle skitrainingen geeft Steasy trampoline trainingen gefocust op conditie, coördinatie en balans.

Dit zijn belangrijke focus punten in het Freestyle skiën, snowboarden en wakeboarden. De trampoline trainingen helpen je veilig door de lucht te vliegen en voorkomen blessures.

Bij Steasy trampoline trainingen kunnen tricks veilig geoefend worden door het gebruik van onder andere trampoline, valkuilen(schuimbakken) en zachte landingsmatten.

Lees meer ›