Trainingen

Steasy geeft freestyle skitrainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar ski niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle skiën. Indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle skiën te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers(schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is.  Snowworld Zoetermeer is de vaste thuis basis van Steasy. En in de zomer is dat Snowplanet in Spaanwoude.

Nick Dijkstra Steasy Freestyle ski freeski

Freestyle ski training

De Steasy trainingen zijn gericht op het verbeteren van freestyle ski skills. Het freestyle skiën -ook wel freeski genoemd- bestaat uit verschillende disciplines.

Het railen, het springen over kickers en het riden van de halfpipe. Deze disciplines kunnen op basic niveau zeer goed getraind worden op de Nederlandse ski banen. Vooral het railen verleend zich hier erg goed voor. Maar ook kicker springen kan zeer goed getraind en geoefend worden in Nederland. Steasy heeft als vaste thuisbasis Snowworld Zoetermeer, waar permanent een funpark staat om te trainen.

Lees meer ›

schuimbak

Trampoline training

Omdat Steasy van mening is, dat een goede fysieke conditie ontzettend belangrijk is voor het freestyle skiën, verzorgen we meerdere keren in het jaar freestyle trampoline trainingen. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van je freestyle skills. Ook is het een preventieve training, gericht op het voorkomen van blessures. Trics kunnen geoefend worden op een veilige manier door, gebruik te maken van trampoline's, valkuilen (schuimbakken) en zachte landingsmatten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor coördinatie, oriëntatie, uithoudingsvermogen en lenigheid.

Lees meer ›