Menno Kicken freestyle snowboard

Ride

HELAAS DOOR TEKORT AAN TRAINERS HEBBEN WIJ BESLOTEN VOOR SEIZOEN 2023-2024 GEEN TRAININGEN TE GEVEN. 

Steasy geeft freestyle snowboard trainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar snowboard niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle snowboarden. De indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle snowboarden te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers (schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is. De vaste trainingslocaties voor het freestyle snowboarden zijn Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam.


Lees meer ›

Snowboard wedstrijd camps steasy freestyle

Compete

Naast de trainingen en camps in het buitenland zet Steasy zich ook actief in om de freestyle snowboarders de kans te geven om met elkaar te competen. De trainers verzorgen coaching en begeleiding tijdens wedstrijden en proberen zoveel mogelijk met het team present te zijn op nationale en internationale wedstrijden.


Check de agenda ›

Menno Kicken snowboard freestyle sneeuw

Travel

De Steasy/Ripstar Freestyle ski en Snowboard camps brengen je freestyle skills to another level. Alle disciplines komen aan bod, van half pipes & rails, tot het springen van kickers. Tijdens de trainingen is het hebben van plezier en genieten van het riden met je vrienden iets wat absoluut niet vergeten wordt. Fun staat bij Steasy altijd voorop.

Ride together, have fun together, make memories together!


Lees meer ›

Contact

Heb je een vraag over trainingen, wedstrijden, camps, of iets anders? Neem contact op en we helpen je graag verder