Trainingen

HELAAS DOOR TEKORT AAN TRAINERS HEBBEN WIJ BESLOTEN VOOR SEIZOEN 2023-2024 GEEN TRAININGEN TE GEVEN. 

Steasy geeft freestyle snowboard trainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar snowboard niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle snowboarden. De indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle snowboarden te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers (schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is. De vaste trainingslocaties voor het freestyle snowboarden zijn Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam.


Menno Kicken freestyle snowboard

Freestyle snowboard training

Steasy geeft freestyle snowboardtrainingen door heel Nederland. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar snowboard niveau wilt verbeteren. Steasy richt zich hier vooral op het Freestyle snowboarden. Indoor sneeuwhallen zijn perfect om de basis van het freestyle snowboarden te trainen. Het hele jaar door goede omstandigheden en geen last van slecht weer of weinig sneeuw zorgt ervoor dat het springen van kickers(schansen) en het riden van boxen en rails zeer goed te trainen is. Snowwworld Zoetermeer is de vaste thuis basis van Steasy.

Lees meer ›

schuimbak

Trampoline training

Naast Freestyle skitrainingen geeft Steasy trampoline trainingen gefocust op conditie, coördinatie en balans.

Dit zijn belangrijke focus punten in het Freestyle skiën, snowboarden en wakeboarden. De trampoline trainingen helpen je veilig door de lucht te vliegen en voorkomen blessures.

Bij Steasy trampoline trainingen kunnen tricks veilig geoefend worden door het gebruik van onder andere trampoline, valkuilen(schuimbakken) en zachte landingsmatten.

Lees meer ›