Trampoline training

Naast Freestyle skitrainingen geeft Steasy trampoline trainingen gefocust op conditie, coördinatie en balans.

Dit zijn belangrijke focus punten in het Freestyle skiën, snowboarden en wakeboarden. De trampoline trainingen helpen je veilig door de lucht te vliegen en voorkomen blessures.

Bij Steasy trampoline trainingen kunnen tricks veilig geoefend worden door het gebruik van onder andere trampoline, valkuilen(schuimbakken) en zachte landingsmatten.

Inschrijven
groep 2013

Voor wie

Veel vaste Steasy leden trainen regelmatig mee met de freestyle trampoline trainingen, omdat het voor hun een mooi moment is om nieuwe tricks veilig te oefenen. Maar dit geldt niet alleen voor skiërs.. Ook snowboarders, wakeboarders, of gewoon mensen die het leuk vinden trainen mee.

Ben je een skiër, snowboarder, wakeboarder of gewoon omdat je het tof lijkt, en wil je een keertje op een veilige manier nieuwe tricks oefenen, meld je dan aan via info@steasy.nl en je wordt op de hoogte gehouden over de trainingen. 

* Custom aanvraag voor een sport team, mail info@steasy.nl 

Alt

Locatie

De locatie is een van de vetste en meest veelzijdige turnzalen van Nederland. Het is de turnzaal van de vereniging Turning Spririt, waar de huidige turntop van Nederland dagelijks traint. 

De zaal bevind zich in Amsterdam west en is goed aan te rijden vanaf de snelweg. Ook zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen. Indien je met het openbaar vervoer komt kun je het beste reizen via Amsterdam Sloterdijk en dan een klein stukje met de bus.

Adres: Dokter Meurerlaan 7, Amsterdam, 1067 SM Amsterdam 

Data & Prijs

 Trainingen 2020-2021

(binnenkort beschikbaar)

Per training betaal je €13,- per persoon. Graag contant meenemen.


Inschrijven