Trampoline training

Omdat Steasy van mening is, dat een goede fysieke conditie ontzettend belangrijk is voor het freestyle skiën, verzorgen we meerdere keren in het jaar freestyle trampoline trainingen. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van je freestyle skills. Ook is het een preventieve training, gericht op het voorkomen van blessures. Trics kunnen geoefend worden op een veilige manier door, gebruik te maken van trampoline's, valkuilen (schuimbakken) en zachte landingsmatten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor coördinatie, oriëntatie, uithoudingsvermogen en lenigheid.

Inschrijven
groep 2013

Voor wie

Veel vaste Steasy leden trainen regelmatig mee met de freestyle trampoline trainingen, omdat het voor hun een mooi moment is om nieuwe tricks veilig te oefenen. Maar dit geldt niet alleen voor skiërs.. Ook snowboarders, wakeboarders, of gewoon mensen die het leuk vinden trainen mee.

Ben je een skiërs, snowboard, wakeboarden of gewoon omdat je het tof lijkt, en wil je een keertje op een veilige manier nieuwe tricks oefenen, meld je dan aan via info@steasy.nl en je wordt op de hoogte gehouden over de trainingen. 

* Custom aanvraag voor een sport team, mail info@steasy.nl 

Alt

Locatie

De locatie is een van de vetste en meest veelzijdige turnzalen van Nederland. Het is de turnzaal van de vereniging Turning Spririt, waar de huidige turntop van Nederland dagelijks traint. 

De zaal bevind zich in Amsterdam west en is goed aan te rijden vanaf de snel. Ook zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen. Indien je met het openbaar vervoer komt kun je het beste reizen via Amsterdam Sloterdijk en dan een bus.

Adres: Dokter Meurerlaan 7, Amsterdam, 1067 SM Amsterdam 

Data & Prijs

 Trainingen 2018

  • Vrijdag 26 Oktober 2018      19:30-21:00
  • Vrijdag 2 November 2018     19:30-21:00
  • Vrijdag 7 December 2017     19:30-21:00

Training 2019

Coming soon

Per training betaal je €13,- per persoon. Graag contant meenemen.


Inschrijven