Travel

De Steasy/Ripstar Freestyle ski en Snowboard camps brengen je freestyle skills to another level. Alle disciplines komen aan bod, van half pipes & rails, tot het springen van kickers. Tijdens de trainingen is het hebben van plezier en genieten van het riden met je vrienden iets wat absoluut niet vergeten wordt. Fun staat bij Steasy altijd voorop.

Ride together, have fun together, make memories together!


Ripstar & Steasy Freestyle Camp Stubai

27-4-2019 t/m 4-5-2019

VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN FREESTYLE SKIËN EN SNOWBOARDEN! 

Ripstar en Steasy slaan de handen ineen en komen met een te gek camp die volledig in het teken staat van freestyle skiën en snowboarden!

Dé freestyle ski en snowboard vakantie van Nederland! De Ripstar en Steasy coaches staan klaar om je nieuwe tricks aan te leren en je freestyle level naar een hoger niveau te brengen. Omdat we op de Stubaier Gletsjer in Tirol zitten is er gegarandeerd goede sneeuw. Uiteraard zullen we ons zoveel mogelijk in het funpark begeven, dus veel tijd om te trainen en te oefenen! Daarnaast horen het chillen, je eigen tricks terugkijken op film of een tochtje longboarden er allemaal bij. Deze week is voor iedereen die graag (beter) wilt leren freestyle skiën of snowboarden. Met z’n allen maken we er de gaafste week van om het sneeuwseizoen mee af te sluiten. Iedereen tussen de 13-19 jaar is welkom!